Shopping Cart
0 items
 
Bestsellers
 
Advertisement
 

Beli Untuk Hadiah

SihatSelalu.lot.my sudah berpindah ke sistem baru -
www.Meedys.my.
Sila lakukan pembelian di sana.
Terima kasih.


Harijadi rakan/saudara/orang tersayang anda sudah tiba. Anda tidak tahu hendak beri hadiah apa kepada rakan-rakan, saudara-mara anda? Apa kata jadikan produk di SIHATSELALU sebagai hadiah kepada mereka?


PRODUK UNTUK HADIAH

Tungku Elektrik

Sesuai untuk dijadikan hadiah harijadi, hari perayaan, Hari Ibu, Hari Bapa, Hari Guru dan hadiah bagi mereka yang mengalami senggugut/angin/bersalin/lenguh sendi dsb.

 

Bantal Sejuk

Sesuai untuk dijadikan hadiah harijadi, juga hadiah kepada pasangan yang mempunyai budak kecil/kanak-kanak bagi merawat demam/lena tidur.

 

SmokerHaven Compact/Xpress

Sesuai untuk dijadikan hadiah harijadi, hari perayaan, Hari Bapa, hari anniversary dan sebagainya. Juga sesuai dihadiahkan kepada mana-mana lelaki (suami, adik-beradik, saudara-mara, kawan, boss dsb) yang merokok.

 

Al-Qur'an Miracle, The Reference 22 in 1

Sesuai untuk dijadikan hadiah harijadi, hari perayaan, Hari Ibu, Hari Bapa, Hari Guru dan sebagainya. Juga sesuai diinfaqkan sebagai amal jariah untuk masjid, surau, sekolah dan sebagainya. Juga boleh menggantikan naskhah al-Qur'an biasa yang selalu dijadikan hantaran/maskahwin dalam perkahwinan.
BAGAIMANA CARANYA?

1. Anda lakukan pembelian seperti biasa.

2. Hantarkan e-mel ke sales@sihatselalu.com.my atau SMS ke 019-7194049, maklumkan pembelian anda adalah untuk hadiah. Nyatakan nama, alamat dan nombor telefon penerima, bersama kata-kata ucapan.

3. Kata-kata ucapan akan dicetak dan ditampal pada kad ucapan (ditaja oleh SIHATSELALU).

4. Produk akan dibungkus menggunakan kertas hadiah.
Kad ucapan akan ditampal di atas bungkusan.

5. Produk akan dihantar ke alamat penerima.


Rakan/saudara/orang tersayang pasti akan terkejut menerima hadiah dan kad daripada anda!!


CONTOH PEMBUNGKUSANTungku elektrik diletakkan dalam kotak khas.Kotak siap dibungkus dengan kertas hadiah.Kad ucapan yang telah disediakan.Kotak bersama kad siap untuk diposkan.