Shopping Cart
0 items
 
Bestsellers
 
Advertisement
 

Tungku Elektrik

Tungku Elektrik
Click to enlarge
Price: RM30.00
Availability: Out Of Stock
Model: Tungku
Average Rating: 5 out of 5 Stars!


Share This
SihatSelalu.lot.my sudah berpindah ke sistem baru yang lebih baik -
www.Meedys.my.
Sila lakukan pembelian di sana. Terima kasih.


Inovasi terbaru tungku.

TIDAK PERLU LAGI batu sungai.

TIDAK PERLU LAGI letak air panas dalam botol!!

 

Bertungku menggunakan batu atau botol air panas amat berisiko jika tidak dilakukan dengan cermat.

Batu sungai perlu dipanaskan dengan berhati-hati, kerana jika terlalu panas, batu boleh pecah. Ia memakan masa yang lama untuk dipanaskan dan perlu dipegang dengan baik kerana jika jatuh, lantai boleh pecah dan badan boleh sakit (jika jatuh atas badan). Tapi masalah yang paling utama ialah,

MANA NAK CARI BATU SUNGAI?

Bagi anak dara/wanita yang senggugut, amalan biasa ialah letakkan air panas dalam botol, kemudiannya diletakkan di perut. Bagaimana bagaimana kalau air panas tumpah ke atas perut?

Sebagai alternatif, SihatSelalu memperkenalkan

TUNGKU ELEKTRIK

Inovasi terbaru tungku yang sangat baik untuk kesihatan sekeluarga.

Bertungku sememangnya merupakan satu cara perubatan yang diperakui sains - lebih dikenali sebagai terapi haba. Sila baca artikel tentang terapi haba di blog SihatSelalu.com.my/terapi haba.

 



TUNGKU ELEKTRIK vs. TUNGKU BIASA

Berbanding dengan tungku biasa, tungku elektrik adalah lebih : 

wwwwww Mudah digunakan - dipanaskan menggunakan elektrik  
  Cepat - kurang 5 minit untuk dipanaskan  
  Mudah dibawa ke mana-mana  
  Kepanasan bertahan selama 2 – 4 jam  
  Diperbuat daripada bahan anti-kuman yang mengandungi air garam  
 
Tungku elektrik mempunyai 2 lapisan kain, oleh itu ia tidak akan bocor dengan mudah.
 
 
 

SESUAI UNTUK

wwwwww Wanita bersalin
 
  Mengeluarkan  angin  
  Mengurangkan lenguh (sendi, lutut, pinggang dsb)  
  Melegakan sakit badan (leher, bahu, belakang dsb)  
  Melegakan sakit senggugut  
  Memanaskan badan  
  Memecahkan lemak  
  Mengurangkan masalah perut kembung  

ss
ss

CARA PENGGUNAAN

Caj tungku sehingga lampu terpadam secara automatik.

.

 

Kemudian letakkan tungku pada bahagian badan.

..


Sila lihat video di bawah untuk lebih jelas.


 



APA KATA MEREKA YANG PERNAH MENGGUNAKAN TUNGKU ELEKTRIK

Ada di kalangan blogger yang sudahpun membeli dan menggunakan tungku elektrik ini. Sila baca catatan mereka di bawah. 


wwwwww http://ceriterakie.blogspot.com
senang jer nak guna.. nak cas pun sekejap jer x sampai pun 5 minit tapi panas dia tahan lama..tu yg best.. aku suka guna nie.. leh reduce sakit2 pinggang aku nie (cam le dah tua sangat kan).. yg best nye angin2 semua keluar.. haha.. macam2 angin ada... segar rasa badan...
dd
 
wwwwww http://syiizz.blogspot.com
senang nak bawa, tak sama cam tungku batu or besi..dan fungsinya tetap sama dengan tungku batu or besi tu..yang yang ini cas je guna kuasa elektrik..terus panas..sedap sangat bila ditelakkan di pinggang dan urat punggung..selesa sebab ianya berbentuk bantal..:)..senang jugak nak diletakkan di bahu or mana-mana bahagian badan yang lain..:)..

then bila try letak dekat pinggang dan urat punggung, fuuhhhh, sedap sangat,,rasa bahang panasnya sampai ke betis dan kaki..:)..rasa lenguh-lenguh pinggang pun hilang bila duduk lama-lama di pejabat..
dd
 
wwwwww http://ehemsz.blogspot.com
Tungku ni lagi senang pasang kat plug then charge jer bila api merah da padam.
dd
 
wwwwww http://nopija.blogspot.com
Tapi sekiranya kita mengalami kekejangan otot boleh la dituamkan dengan tuala panas. Atau skang ada yg pesen baru tu..alat tuam yg dipanggil 'Bantal Panas & Tungku Elektrik'..
dd
 
wwwwww http://dapurkakjee.blogspot.com
Elok untuk mereka yang dalam pantang lepas bersalin, yang hendak tuam bahagian2 badan yang sakit dan yang lenguh2 sendi. Elok juga untuk panaskan badan kalau kita kesejukkan. Ada kawan kjee kata elok juga untuk kuruskan badan. Hah? Camner?
dd
 
wwwwww http://rysareesanasir.blogspot.com
Papa Nasir suka bertungku dengannya. Waktu demam baru-baru ini dia asyik bertungku sampai kebah. Babang pun suka juga, sambil baring main PSP atau iPad dia akan letak kaki atas tungku tu. Amboi, amboi.... tapi waktu ia sudah kurang panasnya. 

Selepas bertungku dengannya kita akan rasa gatal-gatal. Orang tua kata itu tandanya pecah angin dalam badan dan mungkin juga toksik. Apa yang saya rasa, Emak Enon pun rasa yang sama. So, betullah tu...

dd
 
 
 
 

TERDAPAT PELBAGAI CORAK PILIHAN!!


 

Availability bagi setiap rekabentuk adalah bergantung kepada stok yang ada.

Setiap pembelian Tungku Elektrik akan disertakan dengan wayar pengecaj dan juga sarung berwarna biru - sebagai alas jika tungku terlalu panas dan pembungkus untuk mengelakkan Tungku Elektrik rosak.

 

 

 

HARGA

Hanya RM35 RM30 sahaja!
(tidak termasuk kos penghantaran)

 

Kos Penghantaran
Semenanjung Malaysia : RM5
Sabah / Sarawak : Bergantung kepada kawasan

* cash-on-delivery di Skudai, Johor dan kawasan sekitar
* boleh dibeli sebagai hadiah, rujuk di sini- Beli Untuk Hadiah
* dapatkan secara terus daripada ejen jualan terdekat

faa

CARA PEMBELIAN


Log-in dan kemudian ikuti langkah-langkah pembelian (add to cart - checkout).

Atau bagi anda yang tidak biasa dengan sistem pembelian online, sila hantar SMS ke 019-7194049 dan taip maklumat di bawah :

tungku <bilangan> <nama> <negeri>

Maklumat seterusnya (jumlah bayaran, no akaun bank) akan dimaklumkan melalui SMS.

Atau maklumkan pesanan anda melalui ruangan Contact Us. Nyatakan nama, alamat, nombor telefon, nama dan bilangan produk, bukti pembayaran dan perkara-perkara lain yang perlu (soalan, permintaan khas dsb.)

 


Dapatkan sekarang!!

 



Tidak dibenarkan meniru (copy paste) ayat-ayat penerangan di atas. Ia adalah hasil karangan dan olahan kami sendiri.

Write Review
Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

There are no additional images for this product.