Shopping Cart
0 items
 
Bestsellers
 
Advertisement
 

Hand Bag Organizer

Hand Bag Organizer
Click to enlarge
Price: RM19.00
Availability: Out Of Stock
Model: Organizer
Average Rating: 5 out of 5 Stars!


Share This
SihatSelalu.lot.my sudah berpindah ke sistem baru -
www.Meedys.my.
Sila lakukan pembelian di sana.
Terima kasih.


 

Sayang kan kalau handbag dah mahal dan cantik, tapi barang-barang kat dalam berterabur ...






Bila barang-barang dah berterabur macam ni, pasti akan datang perasaan MALAS nak tukar-tukar handbag. Akhirnya walaupun ada banyak handbag, akhirnya yang selalu dipakai hanya handbag yang sama, semata-mata kerana malas nak pindahkan barang-barang!!

Kebanyakan perempuan akan mengalami masalah yang sama. Kerana itulah, untuk menyenangkan anda, apa kata kalau anda gunakan

HANDBAG ORGANIZER





Anda cuma perlu letak dan susun kesemua barang-barang yang selalu anda bawa ke mana-mana dalam handbag anda, seperti telefon bimbit, wallet, kad-kad, bedak, losyen, gincu, tisu, pen, kunci dan sebagainya ke dalam handbag organizer ini. Apabila anda ingin bertukar handbag, anda cuma perlu angkat handbag organizer ini dan pindahkan ke handbag yang ingin dipakai. Mudah kan?


MUDAH DAN BERKESAN!

 
www Menjimatkan ruang dalam handbag. Boleh letak barang-barang tambahan.
 
 
  Handbag lebih kemas dan teratur. Oleh itu mudah untuk mengambil barang-barang, terutamanya telefon bimbit dan kunci.

 
  Menjimatkan masa bagi proses pertukaran handbag.
 
 
  Anda boleh mula berfikir-fikir untuk menambah koleksi handbag! Pastikan anda mempunyai handbag yang pelbagai warna, untuk dipadankan dengan baju!  

 






SPESIFIKASI


Saiz : 20 x 15.5 x 7 cm
Material : Terylene

Warna : Pink
 



 

HARGA

Hanya RM19 sahaja!


Kos Penghantaran
Semenanjung Malaysia : RM5
Sabah / Sarawak : Bergantung kepada kawasan

* cash-on-delivery di Skudai, Johor dan kawasan sekitar


CARA PEMBELIAN

Log-in dan kemudian ikuti langkah-langkah pembelian (add to cart - checkout).

Atau bagi anda yang tidak biasa dengan sistem pembelian online, sila hantar SMS ke 019-7194049 dan taip maklumat di bawah :

handbag organizer <bilangan> <nama> <negeri>

Maklumat seterusnya (jumlah bayaran, no akaun bank) akan dimaklumkan melalui SMS.



Dapatkan sekarang!!



 



Tidak dibenarkan meniru (copy paste) ayat-ayat penerangan di atas. Ia adalah hasil karangan dan olahan kami sendiri.

Write Review
Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

There are no additional images for this product.